1. Introducere La TopFlori.ro, respectăm intimitatea dumneavoastră și ne angajăm să protejăm informațiile personale pe care le colectăm. Această politică descrie tipurile de informații pe care le putem colecta de la dumneavoastră sau pe care le puteți furniza atunci când vizitați site-ul nostru web și practicile noastre pentru colectarea, utilizarea, menținerea, protecția și divulgarea acelor informații.
 2. Informații pe care le colectăm Putem colecta și procesa următoarele date despre dumneavoastră:
  • Informații pe care ni le furnizați: Acesta include informații furnizate la înregistrarea pe site-ul nostru, abonarea la serviciul nostru, postarea materialului sau cererea de servicii suplimentare. Putem solicita, de asemenea, informații atunci când raportați o problemă cu site-ul nostru.
  • Informații pe care le colectăm automat: De fiecare dată când interacționați cu site-ul nostru, putem colecta automat anumite informații.
 3. Cum folosim informațiile dvs. Informațiile pe care le colectăm despre dumneavoastră pot fi folosite pentru a:
  • Vă oferi informațiile, produsele sau serviciile pe care ni le solicitați;
  • Vă oferi informații despre alte bunuri și servicii pe care le oferim;
  • Îndeplini orice alte scopuri pentru care furnizați informațiile.
 4. Divulgarea informațiilor dumneavoastră Nu vindem, închiriem sau tranzacționăm datele dumneavoastră cu terți în scopuri comerciale. Putem dezvălui informații personale pentru a respecta orice obligație legală sau pentru a proteja drepturile, proprietatea sau siguranța noastră, a clienților noștri sau altora.
 5. Securitatea datelor Am implementat măsuri pentru a proteja pierderea, abuzul și alterarea informațiilor pe care le controlăm. Deși ne străduim să protejăm informațiile dumneavoastră personale, transmisia informațiilor prin intermediul internetului nu este complet sigură și nu putem garanta securitatea datelor dumneavoastră transmise la site-ul nostru; orice transmisie este pe propriul risc.
 6. Accesul și corectarea informațiilor dvs. Aveți dreptul să solicitați o copie a informațiilor pe care le deținem despre dumneavoastră. Dacă credeți că orice informație pe care o deținem este incorectă sau incompletă, vă rugăm să ne scrieți cât mai curând posibil.
 7. Modificări la politica noastră de confidențialitate Orice modificare pe viitor la Politica noastră de Confidențialitate va fi postată pe această pagină. Vă rugăm să verificați periodic pentru orice actualizări sau schimbări.
 8. Contact Pentru întrebări legate de această politică de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați utilizând informațiile de pe site-ul nostru.
Politica de confidentialitate